Jureren
Licentie

Jureren

Ervaring

Sinds 2011 heb ik mijn licentie om t/m M2 niveau dressuurwedstrijden te jureren. Inmiddels heb ik hier de nodige jaren ervaring in opgedaan en kun je mij regelmatig als jurylid vinden op basiswedstrijden én op regionale en nationale kampioenschappen.

Persoonlijk

Ik jureer met veel plezier, en vind het belangrijk om iedere deelnemer met een goed gevoel naar huis te sturen. Als een prestatie tegenvalt, is dat voor iedereen jammer. En als je goed gereden hebt, wil je natuurlijk graag weten wat er nog beter kan! Daarom voorzie ik elk protocol altijd van een klein stukje persoonlijk commentaar.

Oefendressuur

Steeds vaker wordt er door een vereniging oefendressuur georganiseerd. Dit is een perfecte gelegenheid om jouw jonge of onervaren pony/paard te laten wennen aan een andere rijbaan en andere omstandigheden. 

Voor meer ervaren ruiters/amazones is het ook goede mogelijkheid om eens een klasse hoger te starten, en op deze manier informatie in te winnen over het opleidingstraject van je pony of paard. 


Het begeleiden van de oefendressuur is een activiteit welke ik met veel plezier uitvoer. De combinatie van jureren en instructie is waardevol voor iedere deelnemer. Hierbij is het immers zaak om de bevindingen op een juiste wijze over te brengen zodat je een deelnemer ook echt een stapje verder kunt helpen.