Instructie
Mijn leerlingen hebben allemaal een ding gemeen en dat is dat ze het beste uit hun paard willen halen op een eerlijke manier.
Priveles

Je kunt bij mij terecht met je pony of je paard

Diversiteit
Je niveau van rijden is niet belangrijk. Ik geef beginners les die nog aan de longeerlijn rijden, maar begeleid ook combinaties tot ZZ-Licht niveau in de wedstrijdsport. Daarnaast weten ook ruiters en amazones uit andere disciplines mij te vinden; een goed gegymnastiseerd, gezond en vrolijk paard staat aan de basis van iedere prestatie in welke discipline dan ook. Op verzoek is het mogelijk een les te besteden aan longeren of toe te spitsen op een thema houding & zit. Daarnaast werk ik regelmatig met balkjes en cavaletti om het basiswerk af te wisselen.

Mijn start

Zoals veel paardensportliefhebbers, maakte ik op een manege kennis met de paardensport. Van het een kwam al snel het ander. Er kwam een eigen paard en ik verzorgde op invalsbasis manegelessen, als bijbaan tijdens mijn studie.
Ik heb hier meteen goede begeleiding in gekregen. De eigenaar van onze manege was tevens als hoofdinstructeur bij de KNHS en FNRS werkzaam. Als één van de jongste deelnemers aan de toenmalige ORUN opleiding slaagde ik dan ook cum laude.
Sinds 2000 geef ik met veel plezier groepslessen bij diverse rijverenigingen Als één van mijn collega instructeurs verhinderd is, kun je mij ook treffen op invalbasis op andere locaties.

Rijbaan

Locatie?

Locatie van training
Voor training en instructie kom ik op locatie. Ook is het mogelijk om bij mij in Holten te komen. Voor de lessen beschik ik over een 20 x 60 all weather rijbaan welke vrijwel altijd goed te rijden is.