Coaching

Ruiter Vitaal Coach

Afgelopen jaar heb ik de opleiding tot Ruiter Vitaal Coach afgerond. Een leerzame combinatie van training, voeding en arbeidsrustverhouding, geaccrediteerd bij het CRKBO en de KNHS.

Deze opleiding is een waardevolle aanvulling op bestaande kennis en direct toepasbaar in mijn lessen. Immers, hoe makkelijker en rechter wij op ons paard zitten, des te fijner ons paard onder ons bewegen kan!

Werk

HR Professional

In mijn werk als HR Professional, zoek ik altijd naar de kwaliteiten in mensen. Zoals er veel verschillende mensen zijn, zijn er net zoveel verschillende paarden. Niet iedereen communiceert of leert op dezelfde manier. Als ik lesgeef maak ik gebruik van mijn skills als HR Professional.

Daarbij kijk ik niet alleen naar de talenten van jou als amazone of ruiter, maar trekken we deze parallel door naar het paard. Ook niet ieder paard leert en communiceert op dezelfde manier. Door hier op zorgvuldige wijze aandacht te besteden, haal ik het beste in jullie als combinatie naar boven. En mooi meegenomen; jouw nieuw ontdekte kwaliteiten te paard kun je vaak ook weer in jouw dagelijkse leven toepassen!

dilemma

Advies

Elke paardeneigenaar twijfelt wel eens. Je observeert je paard dagelijks, en je herkent het vaak direct als er iets ‘anders’ is dan normaal. In mijn lessen is er voldoende tijd om van gedachten te wisselen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van vragen over fokkerij tot de meest praktische zaken als ‘zou jij je paard scheren’ of een dilemma over het wel of niet beslaan van je paard. Ik help je meedenken waardoor jij uiteindelijk een weloverwogen beslissing neemt.